Oblig 02, Logo

Etter tilbakemelding på logo-innleveringen tidligere, så jeg at jeg måtte forbedre den før mappe-innleveringen. Her er den jeg hadde laget tidligere:

Fikk tilbakemelding på at denne hellet mer mot illustrasjon enn logo, og det er jo sant når jeg ser den nå. Synes det å lage logo er vanskelig, å klare å gjøre det enkelt nok, og at det skal bære bra. Grublet lenge på hvordan jeg kunne forbedre den jeg allerede hadde laget for levere den i mappen, men det ble veldig vanskelig. Vanskelig å jobbe videre med en ide, som jeg ikke lenger var fornøyd med, så da var det å begynne litt fra start igjen. Etter mer research, grubling og skissing, så kom jeg opp med en ny ide. En logo som hadde honnong-krukke og korn i seg. Honning, for frokostblandingen hadde smak av honning, og korn, som skal symbolisere at det er et sunt produkt. La noen skisser ut på forumet på Moodle, og fikk masse tilbakemelding. Veldig bra.

Jobbet videre og kom tilslutt frem til det resultat jeg er veldig fornøyd med. (-: Noen ganger er det bedre å begynne forfra igjen. Det endelige resultatet:


Reklamer