Mastering the Art of Product Photography del 2

bamse gaffel glass krus lyskilderHar testet ut en del fotografering i dag i det nye DIY lystteltet. Syns det var vanskelig å få til gode nok bilder. Klarer ikke å få alt i fokus, så her må jeg øve mer. Artig likevel å se hvor bra bakgrunnen blir og hvor godt DIY lystteltet fungerer. Med litt øving blir nok dette veldig bra. På det første bilde som er av den fluffy bamsen har jeg justert litt på kontrasten og på fargebalansen i Adobe Photoshop.

Utfordrende med skinnende objekt da det reflekterer alt! Så måtte jobbe litt med vinkel for å få et bra bilde uten skygge refleksjoner. Her har jeg også justert litt på kontrasten  i Adobe Photoshop.

I mangel på vin!!! som det stod i oppgaven, ble det et glass med konsentrert saft! Syns jeg fikk lyskilden godt her. Prøvde også  med sort underlag for å se effekten av det, men det ble ikke så bra i dette tilfelle. Har justert på kontrasten og på fargebalansen i Adobe Photoshop.

Det siste objektet vi skulle teste på var et hardt objekt, som for eksempel et krus. Her har jeg også litt å gå på på dybdeskarpheten. Syns den mye skyggen ble bra under. Nesten som kruset svever litt. Det står litt vippet opp. Har justert litt på kontrasten, fargebalansen og farge kurven i Adobe Photoshop.